Voor alle examenkandidaten van volgend schooljaar…..

Een goede voorbereiding is het halve werk……………….

Je denkt nu waarschijnlijk “ik heb vakantie en zie het volgend schooljaar wel weer”. Daar heb je ook gelijk in. Maar volgend jaar wordt voor jou een belangrijk schooljaar. Het is je examenjaar!! Daarnaast wordt het ook een kort en druk schooljaar. Begin dus goed voorbereid en op tijd.

Waarschijnlijk heb je je boekenlijst voor je talenvakken al klaar liggen. De lijst ligt er, maar ja…. Ga ook daadwerkelijk in de vakantie al beginnen met lezen. Maak een mindmap of aantekeningen en zorg dat je voor eind januari kunt zeggen “ik ben klaar en hoef me daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken”. Pak uit je lijst wat leuke boeken en ga in de tuin, bij het zwembad, op het strand, op de camping of waar dan ook, in de vakantie alvast beginnen. Het scheelt later in het jaar een hoop stress.

Voor iedereen is lezen verschillend en het lezen van “verplichte” boeken is vaak niet waar je op zit te wachten. Hoe mooi zou het zijn dat je in september 2 tot 4x sneller kan lezen. Volg de training Snel leren=Leuk leren. In 6 sessies van 1,5 uur leer je hoe je sneller kunt lezen en ook nog kunt onthouden wat je hebt gelezen. Dat geldt voor leesboeken maar ook voor studieboeken. Daarnaast leer je je toetsten en examens plannen met daarnaast de nodige vrije tijd en sportmogelijkheden. In de training leer je verder mindmappen en krijg je veel tips en tricks zodat leren, ook voor je examen, leuker wordt.

De training Snel leren=Leuk leren wordt door Praktijk Kinder-Krachtig gegeven in Wolvega en Amsterdam. In Amsterdam starten we op woensdag 28 september a.s en in Wolvega op vrijdag 30 september a.s.

Deze training is niet alleen geschikt voor de examenkandidaten maar voor alle leerlingen vanaf klas 1 tot studenten MBO/HBO/WO.

Kijk voor meer informatie, kosten en opgave op www.kinder-krachtig.nl, of e-mail: johanette@kinder-krachtig.nl. Of bel 06-46950378.