Kinder-Krachtig is ook aanwezig op de Rommelmarkt van de Mgr.Scholtensschool

Zaterdag 21 mei a.s. wordt op de Mgr.Scholtensschool te Wolvega weer de jaarlijkse rommelmarkt gehouden.De afgelopen jaren hebben velen hier fantastische aankopen kunnen doen. Daarnaast laten de kinderen van de school zich van hun beste kant zien. Zo is er een schoolband, kun je op de foto, is er een echte DJ en ook kan iedereen terecht op het horeca plein. Als vanouds natuurlijk het Rad van Fortuin.
Kinder-Krachtig is dit jaar ook aanwezig. Veel informatie over de Kernvisie methode. De begeleiding die kinderen kan helpen die problemen hebben in het onderwijs met o.a. automatiseren, spelling, lezen, schrijven, rekenen en tafels omdat ze een andere leerstijl hebben. Een visuele leerstijl(beelddenken).
Daarnaast geeft Kinder-Krachtig informatie over de trainingen die in september starten. Trainingen die kinderen vanaf 10 jaar helpt met leren leren. Wat tijdens deze trainingen aan de orde komt is o.a plannen/organiseren, concentratie, motivatie, hoe kan ik leren, wat is mijn leerstijl en veel tips en tricks. Deze training is geschikt voor kinderen in groep 6,7,8 maar ook speciaal voor kinderen die van groep 8 naar de brugklas gaan. Deze kinderen gaan met de training Ik leer leren een brug bouwen van 8 naar de brugklas.
Kortom, kom gezellig langs van 09.30 tot 14.00 uur op de Mgr.Scholtensschool te Wolvega.