Kinder-Krachtig begeleidt ook in Amsterdam

Kinder-Krachtig begeleidt ook kinderen in Amsterdam

Vanmiddag weer een heerlijke coachingsmiddag gehad in Amsterdam. Ik kwam vanmiddag bij een jongen van 8 jaar thuis om hem te helpen met spelling en de tafels.

Enkele weken geleden wilde deze jongen niet meer naar school en stond elke morgen te huilen als zijn moeder wegging. Nu kwam ie thuis bij zijn moeder met een sticker voor dictee. Hij had geen enkele fout. Zijn moeder en ik zijn super trots, hij moet er nog aan wennen dat hij toch wel kan leren. Ik heb hem aan de hand van de Kernvisie methode geleerd gebruik te maken van zijn visuele geheugen. Hij kan nu o.a. spelling, de tafels, lezen en schrijven. Hij kan meekomen in de klas met de lesstof van school op zijn eigen manier met zijn talent.

De Kernvisie methode helpt kinderen en/of jongeren die gevoelig en visueel zijn ingesteld (beelddenkers). In 5-8 sessies maken zij zich de Kernvisie methode eigen. Zij kunnen hierna zelfstandig en vol zelfvertrouwen op hun  pad van ontwikkeling naar volwassenheid. Wil je meer informatie en woon je in Amsterdam e.o. neem dan contact op met Kinder-Krachtig via e mail johanette@kinder-krachtig.nl of kijk www.kinder-krachtig.nl

Uiteraard blijft Kinder-Krachtig ook praktijk houden in Wolvega en zijn kinderen en ouders die deze problemen herkennen welkom bij Kinder-Krachtig in Wolvega.