Ervaringen

Stijn, 7 jaar
begeleiding eind 2015/begin 2016

Mam ik kan het wel………
Dat was de zin waar de moeder van Stijn, 7 jaar, mee begon. Ik kreeg er kippenvel van. Deze jongen had problemen met spelling en tafels. Zowel ouders als school hadden er alles aan gedaan maar konden er niet de vinger op krijgen waarom het niet lukte. We ontdekten in de eerste sessie zijn visuele talent en zijn gaan leren hoe hij dat krachtig in kan zetten. Na zeven sessies heeft Stijn geleerd hoe hij gebruik kan maken van dat talent, zijn visuele talent!! Hij gaat nu als een blije jongen op pad, vol kracht en zelfvertrouwen. Dit verhaal staat niet op zichzelf. Regelmatig komen bezorgde ouders bij mij. Zij zitten met hun handen in het haar. Het wil niet lukken met o.a. automatiseren, de tafels, spelling, schrijven en lezen. Hun kind wordt onzeker en wil niet meer naar school.
Herkent u dat ook?


Jongen, groep 7 basisschool; ouders, school en kind zijn radeloos.
begeleiding maart 2016 t/m september 2016
Eindelijk hebben we gevonden hoe wij onze zoon kunnen helpen. Gelukkig wil de school ook meewerken en is er weer rust in het gezin.

Ingrid, groep 6 basisschool;
begeleiding 2017
Eindelijk iemand die mij snapt en weet hoe ik denk.

Jongedame, groep 6 basisschool;
Ik ben al 3 jaar bezig om de tafels er in te “stampen” nu weet ik binnen een kwartier deze tafel.

Basisschool Wolvega:
We snapten niet waarom het bij deze toch wel intelligente leerling niet wilde lukken met automatiseren. Het zat er wel in maar het kwam er niet uit. Na de begeleiding met de Kernvisie methode gaat hij met sprongen vooruit en het meest belangrijke, hij zit weer goed in zijn vel.